Zonnetenten Sint-Truiden

Home  >  Producten >  Buitenzonwering Zonnetenten Sint-Truiden

Zonnetent Sint-Truiden/ zonnescherm (Verano)

Met een zonnescherm heb je controle over de temperatuur

Met een zonnescherm kun je de hoeveelheid zonlicht en de temperatuur op het terras bepalen. Ideaal voor als je op een warme dag buiten even uit de felle zon wilt zitten om bijvoorbeeld te barbecueën met vrienden of een goed boek te lezen.

Zonneschermen beschermen tegen UV-straling

Met een zonnescherm kan je jezelf ook beschermen tegen UV-straling. Wist je dat het zonwerende doek van het zonnescherm gemiddeld tussen de 90- en 99% UV-stralen blokkeert? Is het te warm op je terras en wil je even uit de zon zitten, open dan de zonneluifel en ervaar meteen dat de lichtstinsentiteit en warmte op jouw terras vermindert.

Verschillende types zonnetenten Sint-Truiden:

1. V280 – Ipanema zonnescherm

Streef je naar een compact zonnescherm? Dan is het ipanema zonnescherm iets voor ou. Dit is één van de topverkopers doordat de cassette met een slank gelijnde voorlijst en bovenkap van de zonnetent ervoor zorgt dat de oprolbuis zelfs bij een geheel open scherm niet zichtbaar is. Zelfs ledverlichting toevoegen is mogelijk!

2. V296 – Santos zonnescherm

De V296 Santos zonnetent is één van de vele knikarmschermen uit het Verano gamma. Omdat de knikarmen van het Santos zo stevig zijn, is het mogelijk om dit soort zonnescherm te gebruiken om enorme terassen te overspannen. De gesloten casette beschermt het doek bovendien ook tegen invloeden zoals weer en vuil.

Zonnetent Sint-Truiden

3. V480 – Cannes zonnescherm

Het V480 Cannes knikarmscherm is uitgerust met Duitse technieken. Dit is één van de vele zonneluifels die Verano aanbiedt. Dit exemplaar is ook geschikt om grote terrassen te overspannen aangezien je dit scherm tot 12m breed kan spannen. Geïntegreerde Led-spots in de zonneluifel kunnen er daarnaast voor zorgen dat je hele terras wordt verlicht!

4. V460 – Santander zonnescherm

Toch liever iets meer luxe? Zoek dan niet verder want dan is het Santander zonnescherm ideaal voor jou. Omdat de zijkappen van de rechthoekige cassette van de zonneluifel een blinde bevesteging hebben ben je gerust van een zeer stijlvolle afwerking. Daarnaast zorgt een afloop in de bovenbak ervoor dat er geen lekstrepen ontstaan.

Heeft u vragen over onze zonnetenten Sint-Truiden?

Heeft u vragen over onze zonnetenten?