Vliegenramen & -deuren

Home  >  Producten >  Ramen en deuren Vliegenramen & -deuren

Vliegenramen op maat

Vliegenramen zijn onmisbaar in elke woning. Niemand heeft graag vliegen, muggen of andere insecten in huis, maar je moet je huis toch kunnen verluchten? Een vliegenraam is hiervoor de oplossing.

De vliegenramen en -deuren zijn gemakkelijk te plaatsen met klemmetjes. Hiernaast zijn ze ook duurzaam en kwalitatief afgewerkt zodat je er lang plezier van hebt.

Er zijn verschillende uitvoeringen van Lindebrings’ vliegenramen. Deze zijn afhankelijk van waar deze geplaatst moeten worden. We zetten deze varianten even op een rijtje voor jou.

Lindebrings vliegenramen heeft verschillende soorten uitvoeringen:

Vliegenramen & -deuren

1. Vliegenramen plaatsen op normale ramen

  1. In de meeste situaties worden er 15mm profielen gebruikt. Het vliegenraam wordt in dit geval vastgezet met klemmen en klikkers.
2. Vliegenramen plaatsen op ramen met screens of rolluiken
Moet er een vliegenraam geplaatst worden op een raam met rolluiken of zonnescreens? Dat is geen enkel probleem! In dit geval worden er 11mm profielen gebruikt.

Schuifvliegenramen & -deuren

Schuifvliegenraam

Onze vliegenschuiframen voldoen aan de hoogste eisen op het vlak van kwaliteit. Hiernaast ogen ze ook mooi en doen ze geen afbreuk aan het design of de uitstraling van jouw woning.

Dankzij innovatieve oplossingen op het vlak van gaas en het SelfClose-systeem geniet je in alle comfort van jouw schuifvliegenraam.

SelfClose automatisch sluitingssysteem

Het innovatieve SelfClose-systeem zorgt ervoor dat je schuifvliegraam zich zachtjes terug sluit. Dankzij deze technologie blijft je schuifvliegenraam nooit meer per ongeluk openstaan.

Dit systeem is een van de beste in haar soort omdat het SelfClose-systeem soepel en duurzaam werkt, wat soms bij vergelijkbare systemen niet het geval is.

Schuifvliegenraam

Onze vliegenschuiframen voldoen aan de hoogste eisen op het vlak van kwaliteit. Hiernaast ogen ze ook mooi en doen ze geen afbreuk aan het design of de uitstraling van jouw woning.

Dankzij innovatieve oplossingen op het vlak van gaas en het SelfClose-systeem geniet je in alle comfort van jouw schuifvliegenraam.

De verschillende gaassoorten

Er zijn verschillende soorten gaas voor onze vliegenramen en -deuren. Afhankelijk van de toepassing is een ander type gaas aanbevolen. We geven je een kort overzicht van alle soort gaas per gaassysteem.

Gaas Cassettesystemen

Bij een gaascassette zijn enkel gazen mogelijk in het zwart of het grijs door de oprolcapaciteit. Dit komt omdat het gaas niet opgespannen is zoals bij een profielsysteem. Het cassettesysteem heeft wel een bepaalde mate van windbeveiliging, maar dit is afhankelijk van systeem tot systeem.

Gaasprofielsystemen

Gaas in een profielsysteem biedt een ruimere keuze van gazen dan een cassettesysteem. In dit systeem zit het gaas opgespannen tussen profielen.

Eosol SuperView – Doorzichtig vliegenraamgaas

Het SuperView-gaas is onopvallend en doorzichtig. Hierdoor lijkt het net alsof je geen vliegenraam hebt. Combineer dit gaas met een subtielere montagevorm en het vliegenraam is zo goed als onzichtbaar! Wanneer het zichtbaar is, is dit gaas zwart van kleur.

Eosol StrongView – Sterk en doorzichtig vliegenraamgaas
Dit is de versterkte tegenhanger van het SuperView-gaas. Het gaas is zwart van kleur en sterker zichtbaar, maar biedt nog steeds bovengemiddelde doorkijk. StrongView-gaas maakt hiervoor gebruik van fijnere, maar uiterst sterke draad.
Standaard grijs gaas van Eosol – Gemiddeld doorzichtig
Het traditionele grijze gaas wat we allemaal kennen. Dit vliegenraamgaas biedt een matige doorkijk en heeft een gemiddelde sterkte.
Eosol PetScreen – Vliegenraamgaas voor mensen met huisdieren
Voor mensen met huisdieren hebben we het speciale PetScreen gaas. Dit is een versterkte variant van het standaard grijze gaas. Het doorzicht bij dit gaas is wel minder dan bij andere gaassoorten.

Heeft u vragen over de vliegenramen en -deuren?

Heeft u vragen over de vliegenramen en -deuren?