Tuinafsluitingen Sint-Truiden

Home  >  Producten >  Outdoor accessoires Tuinafsluitingen Sint-Truiden

Duofuse®: onverwoestbare houtcomposiet tuinafsluitingen Sint-Truiden

Op een zwoele zomeravond vertoef je liefst in je tuin, op je terras of onder je overkapping. Natuurlijk heb je dan graag je kinderen en de hond erbij. Zelfs als die er niet zijn, wil je graag een veilig en geborgen gevoel in je tuin. Beschut van wind en met de nodige privacy wil je optimaal van het buitenleven genieten.

Of zijn de paarden of schapen aan een nieuwe omheining toe? Ook hier biedt Duofuse® de juiste betrouwbare oplossing. Met een Duofuse® omheining slaap je op je twee oren!

Houtcomposiet: geen hout, veel duurzamer

Duofuse® van Plastivan combineert de natuurlijke charme en schoonheid van hout met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van moderne kunststoffen. Zo kies je met Duofuse® voor de schoonheid van hout maar laat je het onderhoud en de ongemakken die erbij horen, links liggen.

Handig én veiliger alternatief

Ben je een liefhebber van hout maar geen fan van het onderhoud ervan?

Met Duofuse® biedt Plastivan een modulaire en oerdegelijk alternatief voor houten en betonnen omheiningen.
Met Duofuse® tover je in een oogwenk een stijlvolle en landelijk ogende omheining om je tuin. Bovendien is Duofuse® dé manier bij uitstek om paarden, schapen en andere dieren op de weide te houden en hen een degelijke bescherming te bieden. Duofuse houtcomposiet afsluitingen zijn namelijk veel steviger en duurzamer dan houten afsluitingen. Duofuse® rot niet en blijft zelfs in de meest barre weersomstandigheden kleur- en vormvast..

Het oog wil ook wat

De duofuse®-panelen in houtcomposiet ogen veel mooier en tijdlozer dan saaie betonnen omheiningen. Je kiest jouw Duofuse® omheining in één van de 3 tijdloze, sfeervolle tinten waarmee je qua stijl altijd goed zit.

Bovendien is het plaatsen van duofuse® kinderspel! Je plaatst de paaltjes met planken in de grond of bijvoorbeeld bovenop een laag muurtje. Omdat omheiningen van Duofuse® geen onderhoud vragen, is er ruimschoots extra tijd om te genieten van je dier(baren).

De kracht van houtcomposiet

We geven je graag de kenmerken en tevens krachtige voordelen mee van houtcomposiet:

  • qua look niet van vol hout te onderscheiden
  • behoudt zijn uitzicht en kleurvastheid, zelfs in de meest barre weersomstandigheden
  • rot niet
  • hoogte tussen 12 cm en 200 cm is afhankelijk van het aantal gebruikte planken en van de gewenste tussenruimte
  • quasi onderhoudsvrij
  • eenvoudig zelf te plaatsen
  • extra vormvast

    Heeft u vragen over onze tuinafsluitingen Sint-Truiden?