Tuin- en zitelementen

Home  >  Producten >  Outdoor accessoires Tuin- & zitelementen

Tuinelementen om je buitenparadijs te vervolmaken

Een stijlvolle samenhang dankzij de juiste tuinelementen!

De Linarte tuinelemeten zorgen voor een duidelijke look-and-feel in jouw tuin. Er zijn tal van combinaties mogelijk, dus je kiest zelf in hoeverre je het Linarte design doortrekt. Laat je fantasie er maar op los!

Linarte Modulo:

De Linarte Modulo, dat is een plantenbak en een zitbank in 1. Dit veelzijdig tuinelement gaat geweldig goed samen met de Linarte wanden of gevelbekleding dankzij de stijlvolle, verticale Linarte profielen.

Je maakt van de plantenbak een zitbank door simpelweg de hardhouten deksel (padoek) erop te plaatsen. De zitbank/plantenbak is verkrijgbaar als vierkant of als rechthoek. Zo kan je ook de beide vormen combineren en koppelen tot een prachtig uniek geheel.

De Linarte Modulo is beschikbaar in 20 RAL kleuren.

Linarte Outdoor Light

De ideale tuinverlichting, het hele jaar door. De aluminium verlichtingspalen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten RAL kleuren. Daarnaast kan je je tuin of terras omtoveren tot een mooi geheel in combinatie met de andere Linarte tuinelementen.

Linarte Outdoor Light is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes (32,5 cm en 51,5 cm) en vier uitvoeringen. Je hebt keuze uit buitenverlichting met leds aan de voorzijde, een dubbele ledlamp (voor en achter), de combinatie van led vooraan en het stopcontact achteraan of een armatuur met enkel een stopcontact.

Linarte Icon:

Geef je tuin een extra dimensie met de designmuur van Linarte. Gebruik deze designmuur met verticale belijning als laag tuinmuurtje of als volle tuinwand die je de nodige privacy bezorgt door er een hoek mee te creëren.

Linarte Icon wordt steeds op maat gemaakt en je kan de muur nog afwerken met tal van opties. Je kan bijvoorbeeld één kant van de designmuur overtrekken in een glasvezeldoek met kleur naar keuze, of werk je tuinwanden af met gezellige ledstrips of houten latjes in de lamellen.

Heeft u vragen over de tuin- & zitelementen?

Inspiraties

Heeft u vragen over de tuin- & zitelementen?