Sierluiken

Onze sierluiken voor extra wooncomfort

We houden het graag gezellig warm in de winter, maar ook lekker koel in de zomer. Dankzij onze luiken is dit al een zorg minder! Sterker nog, ze geven je woning een extra touch en ze bieden je ook nog eens privacy. 

Onze luiken zijn enorm onderhoudsvriendelijk, duurzaam en schok- en uv-bestendig. Daarnaast is er ook nog keuze uit de vaste sierluiken, vouwluiken of schuifluiken. Ben je nu traditioneel, romantisch of eerder modern ingesteld? Bij ons is er voor ieder wat wils.

Je kan op je beide oren slapen, want jouw luiken worden vakkundig geplaatst door ons topteam.

Sierluiken in PVC

PVC luiken zijn duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Ze matchen perfect bij jouw PVC ramen en deuren, maar gaan ook goed samen met landelijke en moderne architectuur. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren en vormen, zoals rechte PVC luiken, gebogen PVC luiken, etc. Maar ze kunnen ook opgevuld worden met panelen, lamellen, driehoekdwarslatjes. Ze kunnen zelfs voorzien worden van extra sierlijsten. Ze zijn dus volledig te personaliseren naar jouw wens!

Deze luiken beschermen tegen warmte, koude, regen en wind, maar bieden ook een thermische en akoestische isolatie. In de herfst en de winter laten jouw luiken het daglicht maximaal binnen, zo kan je woning (op natuurlijke wijze) opwarmen.

Wanneer het ’s avonds afkoelt, sluit je de luiken. Op deze manier houd je de warmte binnen, en de koude buiten. Ook in de zomer is airco een overbodige zaak dankzij deze kunststof luiken: je sluit de luiken overdag om de hitte buiten te houden en ’s nachts open je ze om de koele zomerbries binnen te laten.

Daarnaast worden deze PVC luiken inbraakwerend gemaakt en kan je ervoor kiezen om ze uit te rusten met een mechanisme dat jouw luiken automatisch opent en sluit.

Kiuzo PVC luiken

Met de Kiuzo kunststof luiken bescherm je je woning tegen alle weersomstandigheden en heb je keuze uit een uitgebreid kleurenpalet. De luiken van Kiuzo staan bekend voor hun duurzaamheid, stevigheid en onderhousdvriendelijkheid. Meer dan een emmer water met een spons heb je niet nodig om ze in goede staat te houden. Let wel: een hogedrukreiniger kan schade toebrengen aan je luiken!

Deze luiken zijn verkrijgbaar in twee diktes:

– De 24 mm luiken zijn voordelig. Ze combineren lichtheid en stevigheid en worden vastgehecht met een clipsysteem.
– De 38 mm luiken stralen pure klasse uit en tillen je woning naar een hoger niveau. Ze zijn geschikt voor alle soorten beslag en bieden jouw ramen en deuren een optimale bescherming.

Heeft u vragen over Sierluiken?