Sectionale poorten

Home  >  Producten >  Poorten en rolluiken Sectionale poorten

Sectionale poorten:

Indien je gaat voor een L-door kies je voor Belgisch kwalitatief maatwerk dat met de grootste zorg geproduceerd en gemonteerd wordt. Bovendien is een excellente na-service ook inbegrepen. De medewerkers van onze serviceafdeling helpen je graag verder met het onderhoud, herstellingen of aanpassingen aan de L-Door poort of aan poorten van andere fabrikanten of merken.

 

Drie types sectionale poorten:

Section Line, Nature Line & Puma Line.

1. Section line

Deze poort wordt ook wel de sectionaalpoort genoemd omdat deze is opgebouwd uit meerdere panelen. Deze poorten worden geproduceerd in ons eigen atelier en kunnen volledig op maat van de woning gemaakt worden.
We zetten de voornaamste eigenschappen van de section line even op een rijtje:

• Isolerende panelen op maat
• Keuze uit alle RAL-kleuren
• Veel opties mogelijk
• Elektrische en manuele bediening
• Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden

2. Nature Line

  Als je op zoek bent naar een poort die meer karakter geeft aan je woning kies je best voor de nature line. Deze zijn zowel beschikbaar in pastorijstijl, maar ook voor een strakkere woning zijn ze uitgerust met de beste en meest kwalitatieve materialen. Kortom, gevarieerde mogelijkheden met persoonlijk advies staan voor je klaar als je kiest voor de nature line.

  We zetten de voornaamste eigenschappen van de nature line even op een rijtje:

  • Houten isolerende garagepoorten
  • Natuurlijke look of gelakt in kleur
  • Veel opties mogelijk
  • Elektrische bediening
  • Modern of landelijk

  Hieronder nog 2 soorten die we graag toelichten:

   

  Nature Line STC – garagepoort in pastorijstijl

  Deze poorten zijn in verschillende houtsoorten beschikbaar, zoals: afzelia, afrormosia, ceder, padouk of meranti. Ideaal voor je nieuwbouw in pastorijstijl of voor een renovatie als je wilt gaan voor garagepoorten in hout met een karaktervolle uitstraling.
  De poort kan bovendien ook gelakt worden in een kleur aansluitend bij ramen en deuren of een kleurloze behandeling.

  Nature Line STL – een houten garagepoort als onderdeel van de gevelbekleding

  Een moderne woning in combinatie met natuurlijke materialen zoals hout geven een warme uitstraling. Je poort is als het ware onzichtbaar omdat je de mogelijkheid hebt om de bekleding van de poort door te laten lopen op de gevel. Wij teken het plan uit en plaatsen de poort, inclusief gevelbekleding.

  3. Puma Line

  Op zoek naar een verfrissende look? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos, in de Puma line hebben we de poort die je zoekt. Het is zelfs meer dan een garagepoort, het is een totaalconcept. Doordat de garagepoort integraal deel uitmaakt van de gevel, verdwijnt deze volledig als deze gesloten is.
  Puma Line STX – de garagepoort verdwijnt in hetzelfde vlak als de gevelbekleding
  Een strak concept in een vlakke uitvoering, dit typeert de Puma Line STX. Je sectionale garagepoort verdwijnt in de bovenliggende gevelbekleding. Hiervoor werken we enkel samen met gerenommeerde fabrikanten zoals Trespa, Eternit, Rockpanel, … Zo krijgt je woning een tijdloze uitstraling. We zijn steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen om de garagepoort te laten verdwijnen in de gevelbekeding. Daag ons uit!
  Puma Line STL- garagepoort in exclusieve samenwerking met RENSON
  De garagepoort, voordeur en eventueel rondomliggende gevelbekleding zijn voorzien van aluminium lamellen van het merk RENSON. Deze worden voorzien van een poedercoating. Als je kiest voor de Puma Line STL ben je uitgerust met een garagepoort van twee gerenommeerde Belgische fabrikanten.
  We werken jouw project met de grootste zorg af van advies tot plaatsing.

  Bedrijfspoorten

   Ook voor bedrijven bieden wij verschillende soorten poorten aan. Dit kan gaan van bedrijfspoorten, sectionale poorten om het bedrijf af te sluiten, een toegangspoort voor een parkeergarage, een snellooppoort voor intern transport of een dockpoort voor de laadkaai en een brandwerende poort.

   Industriële poorten
   Voor een vlot verkeer van goederen, voertuigen en/of personen binnen de organisatie kies je best voor een industriële poort. Dit zal voor een deel het rendement van je activiteiten bepalen.

   L-door beheert het volledige traject intern, van productie tot service. Op deze manier garanderen we je een lange levensduur van jouw installatie en een lage Total Cost of Ownership.

   Bedrijfspoorten met loopdeur:
   – Extra toegang

   – Geïntegreerde deur

   – Vaste pui

   Beglaasde poorten:

   – Per sectie of volledig

   – Maximale zichtbaarheid

   – Moderne look

   Heeft u vragen over onze sectionale poorten?

   Heeft u vragen over onze sectionale poorten?