Screens Sint-Truiden

Home  >  Producten >  Buitenzonwering Screens Sint-Truiden

Voor onze screens werken we samen met 2 merken: Renson en Roma.
Lees hieronder meer uitleg over de verschillende screens

Roma Screens Sint-Truiden

Roma biedt zeer kwalitatieve screens aan. Dit is een vlakhangend zonweringsysteem dat niet alleen dient voor het weren van de zon maar ook zorgt voor bescherming van jouw ramen en deuren.

Met de ronde onderlijst wordt de Pento of Rondo kast 100 aan de onderzijde afgesloten wanneer deze opgerold is. Het screen kan tot 3m breed en 3m. hoog geproduceerd worden. Dit screen is prijstechnisch zeer interessant!

Roma biedt naast het standaard screen ook een windvast screen aan. Het zipSCREEN.2 is het enige windvaste screen waarbij de onderlijst grotendeels verdwijnt in de kast. De geleider is maar 33 mm. breed en daarom ook  zeer geschikt voor de projectwereld.

De kleuren van de screens zijn verkrijgbaar in 209 Ralkleuren in mat en structuur uitvoering. Het doek is verkrijgbaar in de types Sergé, Soltis, Vuscreen of Sunworker.

ROMA zipSCREEN.2

De windvaste zonwering

Roma heeft met het zipSCREEN.2 een unieke speler in de markt. Ze zijn met hun ontwerp uniek en niet te vergelijken met andere fabrikanten. Zo reflecteert het in grote mate zonnestraling en beschermt het overdag tegen inkijk.

Wat is het grote verschil met een standaard screen?Het verschil zit in de gebruikte stoffen. Deze worden over de volledige hoogte door een ritssysteem in de geleiding gevoerd. Hierdoor is het zipSCREEN windvast en zijn grote maten geen probleem.
In de kasten van een zipSCREEN past een doek tot 6 meter hoog of 6 meter breed (tot maximaal 18m²) waarbij de onderlijst grotendeels in de kast zal verdwijnen.

Deze kast is beschikbaar in Quadro (vierkant) Rondo (ronde)-uitvoering en in 209 Ralkleuren standaard in mat en structuurkleuren.Een zipSCREEN wordt standaard door een draadloze Somfy motor aangedreven met hindernisherkenning (Sunea io).

Doekzonwering haalt het beste uit de zon:

Zonlicht is natuurlijk belangrijk. Het zorgt voor een beter welzijnsgevoel en een natuurlijke warmte in huis. Als de zon te laag staat of te fel schijnt kan dit echter toch voor een oncomfortabel gevoel zorgen in huis. Door te kiezen voor een doekzonwering of screens kan je dit voorkomen. Deze worden aan de buitenkant van je woning aangebracht en kan je helpen om op een dynamische manier een heel jaar lang van je woning te genieten, mét behoud van doorkijk naar buiten.

Doekzonwering voor verticale beglazing:

Fixcreen van Renson is de pionier in doekzonwering omdat ze erg inzetten op duurzaamheid en kwaliteit. De zonnewering bestaat uit een gepatenteerde geleidingssysteem met ritsprincipe dat windsnelheden van 130 km/u aankan.

Het doek zit dan ook steeds strak in de geleiders wat er ook voor zorgt dat er geen vervelende insecten binnen kunnen komen.
Deze doekzonwering is zowel geschikt voor nieuwbouw als voor een bestaande woning. Er zijn afmetingen mogelijk tot 6m breed of 6m hoog met een maximumoppervlakte van 22 m².

Verticale doekzonwering in combinatie met toevoer van verse lucht:
Wil je toch graag verse lucht op een gecontroleerde manier binnen laten komen maar het zonlicht buiten houden? Dat kan ook, dan is Fixvent de ideale combinatie met een akoestisch ventilatietoevoerrooster en windvaste doekzonwering in één.

Doekzonwering voor horizontale of schuinliggende beglazing:

Heb je een lichtstraat of veranda en wil je dat het daglicht wel binnenkomt maar dat het niet ongewenst opwarmt? Dan kan je kiezen voor doekzonwering die perfect toegepast kan worden op horizontale of schuinliggende beglazing. Op die manier controleer je daglicht en zonnewarmte met één druk op de knop!
Doekzonwering voor schuiframen:

Heb je schuiframen of hoekramen en wil je hier ook graag zonwering op installeren? Geen enkel probleem, Slidefix biedt als eerste zijdelings openschuivende doekzonwering aan. Deze zonwering schuift automatisch open in de richting van het raam en is daarom perfect bruikbaar als doorgang naar buiten. De Slidefix is bovendien perfect combineerbaar met de andere screens uit het gamma van Renson.

Doekzonwering voor hoekramen:

Heb je hoekramen in huis? Danhoef je je panoramisch zicht niet te missen. Er komen geen hinderlijke kabels of profielen aan te pas tijdens en na de installatie.

Zo zorg je voor de gewenste beschaduwing van jouw leef- of werkruimte.

Heeft u vragen over onze screens Sint-Truiden?

Heeft u vragen over onze screens?