Rolluiken Sint-Truiden

Home  >  Producten >  Poorten en rolluiken Rolluiken

Roma rolluiken Sint-Truiden

Verschillende soorten rolluiken van het merk Roma:

Er zijn twee soorten rolluiken die we kunnen onderscheiden namelijk de opbouwrolluiken en de inbouwrolluiken. Opbouwrolluiken kunnen altijd toegepast worden, zowel op nieuwbouw als op je bestaande woning. Inbouwrolluiken kunnen voorzien worden bij een nieuwbouw omdat het enorm veel kundigheid van een architect, bouwer en fabrikant vereist om een perfect eindresultaat af te leveren.

1.    Voorzetrolluiken

Dit soort rolluik wordt voor het venster gemonteerd. Roma rolluiken maken van het ophangelement één geheel met jouw gevel. Dit kan door gebruik te maken van de 209 standaard Ralkleuren in de uitvoering glanzend, mat of structuur. Door de rolluikmontage voor het venster kunnen er geen warmte- of geluidsbruggen ontstaan.

De kasten van Roma hebben twee grote troeven. De eerste is de prijsgunstige uitvoering en ten tweede hebben ze een dikke en stevige aangepaste vorm. Dit is perfect voor slaapkamers omdat het hinderlijke geluid van regen wordt gedempt door de extra dikke kastwand.

Het materiaal is altijd van uitstekende kwaliteit. Gladde oppervlaktes en een hoogwaardige laklaag zorgen voor een lang aanhoudende glans en zijn ook makkelijk te onderhouden.

  2.     Inbouwrolluiken

  Inbouwrolluiken zijn de beste keuze bij nieuwbouw. De rolluiken zijn op alle vensters en herstelvensters gangbaar. Ze worden samen met het venster gemonteerd , hierdoor kan je ook nog extra kosten besparen.

  De isolatiewaarden bij inbouwrolluiken zijn uiterst belangrijk. We besteden hier dan ook extra aandacht aan zodat we het rolluik perfect kunnen plaatsen. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de vochtafvoer ook terug naar buiten kan. Dit is bijvoorbeeld belangrijk als het rolluik geopend wordt terwijl het regent, dan zal er elke keer een hoeveelheid water of vocht naar binnen worden gebracht. Dit moet weer naar buiten kunnen. Als dit niet gebeurt kan het stelkozijn en de afwerking rotten.

   Verano rolluiken Sint-Truiden

   Kiezen voor een rolluikinstallatie heeft meerdere voordelen. Je bespaart er aanzienlijk mee op je energierekening want het zorgt namelijk voor extra isolering. Het houdt de warme of koude lucht buiten en verduistert je kamer. Dit kunnen gordijnen bijvoorbeeld niet aanbieden. Daarnaast heeft een rolluik een geluidswerende en inbraakvertragende eigenschap. Zo kun jij altijd ontspannen en met een gerust hart op vakantie.

   Verschillende soorten voorzetrolluiken van het merk Verano:

   1.    RV 40 rolluik

   Als je op zoek bent naar een standaard rolluik dat zorgt voor een uitstekende isolerende werking, dan is het het RV40 model misschien voor jou. Daarnaast heeft dit rolluik ook een stevig pantser dat zorgt voor de gewenste veiligheid.

   2.    RV 45 rolluik

   Ook dit rolluik biedt een uitstekende isolatie in combinatie met veiligheid aan. Wat is het verschil  met het R40 model? Het verschil zit eigenlijk in de vorm van de lamellen. Hierdoor rolt dit rolluik iets kleiner op, waardoor de kast tot het minimum beperkt blijft.

   3.    RV 55 rolpoort

   Een rolpoort lijkt qua techniek heel erg op een rolluik. Rolpoorten beschikken enkel over een zwaarder pantser en zijn hierdoor ook een stuk zwaarder. Ben je op zoek naar een bedekking voor grote ramen of etalages van winkelpanden? Dan maak je met een rolpoort een goede keuze. Een rolpoorten staat ook garant voor veiligheid, vermindering van geluid en isolatie.

   4.    RV 77 rolpoort

   Als laatste hebben we de RV 77 rolpoort. Dit pantser is zeer krachtig door de brede en zware lamellen. Deze rolpoort is ook volledig elektrisch en kan vanop afstand bediend worden. Bij geforceerd optillen van de rolpoort blokkeert de ophangveer, zo fungeert de poort als goed hang- en sluitwerk voor je woning, garage of winkelpand

   Heeft u vragen over rolluiken Sint-Truiden?

   Heeft u vragen over rolluiken?