Renson Tuinkamers

Home  >  Producten >  TerrasoverkappingenLamellendaken Renson Tuinkamers

Tuinkamers: geen compromis tussen design en style

De Corona-crisis en de strikte maatregelen die ons werden opgelegd, hebben ons een heleboel dingen geleerd. Eén ervan is: we hebben de meerwaarde gevoeld van het hebben van een tuin en de kracht van een eigen relaxplekje in open lucht.

Het buitenleven anders beleven

Niet toevallig zijn vandaag de prijzen van vooral woningen mét een tuin de hoogte ingeschoten.

Mensen zonder een tuin ter beschikking werden plots geconfronteerd met de beperkingen hiervan: naar parken of openbare plaatsen gaan, was plots niet meer vanzelfsprekend. Ineens viel het contact met het buitenleven en de natuur weg. Plots werd pijnlijk duidelijk dat een tuin, een klein stukje natuur voor jezelf, essentieel is voor ieders welbehagen.

Tijdens de crisis leerden tuinbezitters hun tuin dan ook nog meer waarderen. Je in de buitenlucht begeven, is een moment van herbronning en tot jezelf komen. Het is het uitgelezen moment om de stress van een lange werkdag van je af te schudden. Het buitenleven laadt de batterijen in no time weer op!

Een tuinkamer: what’s in a name?

Zoals je weet, zijn wij helemaal weg van het buitenleven. Kiezen voor levenskwaliteit vinden wij een basisrecht. Een heerlijke barbecue met familie of vrienden, ontspannen met een boek in de zon of pure me-time met een wijntje? Dat doe je in de meest comfortabele omstandigheden in je eigen persoonlijke relaxplek: je tuinkamer. Kort gezegd: een tuinkamer is een volledig af te sluiten overkapping. Bovendien monteer je je tuinkamer tegen de gevel van je huis of je plaatst ze vrij in de tuin. Wij zien de tuinkamer als een extra, volwaardige kamer aan je huis, met dat verschil dat je er van de heerlijke buitenlucht geniet!

Renson tuinkamers: creating magic memories

Zowel de actieve sporter als stille genieter zitten onder een Renson terrasoverkapping helemaal op hun plek.

Naast oerdegelijk comfort verliest Renson de esthetiek evenmin uit het oog. Met hun vooraf geconfigureerde outdoor‑concepten laat Renson de binnen- en buitenruimte mooi in elkaar overvloeien.

Creëer magische momenten en geniet van al dit comfort, samen met familie en vrienden.

Geniet met z’n allen in je tuinkamer van een heerlijk diner of een zalig aperitiefmoment met frisse cocktails. Creëer heerlijke momenten om bij te praten in de buitenlucht, ongeacht de weersomstandigheden.

Toch nog even een domper op de feestvreugde…

Welke tuinkamer kies ik? Ze zijn allemaal onweerstaanbaar!

Heeft u vragen over onze screens?