Renson Aero

Home  >  Producten >  TerrasoverkappingenLamellendaken Renson Aero

Renson Aero: altijd prijs!

Op zoek naar een systeem dat perfect te integreren is in zowel een bestaande als nieuwe constructie? Hier is de Renson Aero voor jou!

Onze integratiespecialist

De Aero blinkt uit in zijn veelzijdigheid. De structuur van het dak gaat naadloos over op de aanhechting met de woning. Hiermee creëren we een architecturaal pareltje waar je buren jaloers op zullen zijn!

De Aero met zijn kantelbare lamellen biedt jou elke seconde van de dag een aangenaam leefklimaat op ‘t terras. Jij en jij alleen beslist over de ideale lichtinval en de perfecte ventilatie. Het regelen ervan is kinderspel. Hiermee zet je onaangename weersomstandigheden zoals regen en wind onmiddellijk schaakmat.

Een persoonlijk tintje?

Je finetunet je Aero met tal van opties:

  • maak het jezelf gemakkelijk met een regen- en windsensor om de lamellen automatisch te regelen.
  • ga voor optimale lichtinval met onze doorzichtige lamellen
  • voorzie jouw loungeplekje van UpDown ledstrips aan de binnenzijde van het dakkader. Je kiest voor opwaartse, indirecte verlichting of je bent helemaal voor een neerwaartse, directe verlichting. Hoe dan ook wordt je terras hiermee 365 dagen per jaar dé plek om heerlijk te cocoonen.

We sommen de troeven van deze topper even voor je op:

  • minimalistisch design voor de meest subtiele integratie
  • komt in elke stijl optimaal tot z’n recht
  • maatwerk op de milimeter
  • te koppelen tot een oppervlakte van 6x6m
Aero Canvas: we steken nog een tandje bij

De Aero Canvas is de plus‑versie van de Aero: een overkapping op maat die zich minstens zo naadloos integreert als de Aero, in eender welke constructie.

Val als een blok voor het minimalistisch design van  de Aero Canva: hét geheim voor een perfecte integratie met de woning.

Jouw Aero Canva op maat is voorzien van  een bovendak uit sterk metaal. Onderaan is het minutieus afgewerkt met de esthetische Fixscreen. Deze kanjer is dan ook perfect waterdicht en oogt bovendien uiterst zacht en smaakvol.

Wil je ‘m geplaatst in een opening of liever rustend op twee verticale muren? Je zegt het maar! Door het minutieus uitgekiende design is de waterafvoer perfect onder controle en blijft je overkapping met doek 100% waterdicht.

Nog wat extra sfeer gewenst onder je  Aero Canvas? Werk deze dan af met stijlvolle ledverlichting!

Heeft u vragen over onze screens?