Ramen in PVC Sint-Truiden

Home  >  Producten >  Ramen en deuren Ramen in PVC – Sint-Truiden

PVC-ramen van Deceuninck

Ramen in PVC Sint-Truiden

Bij Lindebrings kan je natuurlijk ook terecht voor kwalitatieve ramen en deuren gemaakt uit PVC. We werken hier met het topmerk Deceuninck, zij staan al jaren gekend voor hun kwaliteit.

Voordelen van ramen in PVC Sint-Truiden

Het gebruiken van PVC ramen en deuren heeft tal van voordelen zoals:

 1. Superisolerend dankzij de Linktrusion-technologie
 2. Geluidsdicht volgens de hoogste normen
 3. Inbraakpreventie dankzij versteviging
 4. Onderhoudsvriendelijk en kleurvast
 5. Goed voor de EPC-waardes van jouw woning
 6. Milieuvriendelijk dankzij gerecycleerde materialen

Superisolerend dankzij de Linktrusion-technologie

De PVC ramen en deuren van Deceuninck zijn enorm isolerend dank zij het gebruik van de speciale Linktrusion-technologie. Hierdoor zijn onze PVC-raamprofielen even sterk als gegalvaniseerd staal, maar isoleren ze tot 30% beter en besparen we tot 40% in het gewicht. Hiervoor maken we gebruik van glasvezels en daardoor kunnen ze zelfs driedubbel glas dragen. Ideaal voor wie duurzaam wil bouwen of zijn huis milieuvriendelijk wil maken doormiddel van renovatie.

 

Geluidsdicht volgens de hoogste normen

Last van buurtlawaai of woon je langs een drukke weg? De PVC ramen en deuren houden onaangename geluiden buiten. Nog beter, ze voldoen aan de strengste eisen op het vlak van geluidsnormen! Zo zijn de ramen en deuren van Deceuninck zelfs geschikt voor woningen die in de buurt van luchthavens liggen. Verwelkom dus de rust weer in huis dankzij deze hoogwaardige geluidsdemping.

 

Inbraakpreventie dankzij versteviging

Geef inbrekers geen kans dankzij onze PVC ramen en deuren. Deceuninck verstevigd standaard al zijn ramen en deuren. De volledige raam- of deurconstructie behoudt altijd zijn vormvastheid. Zo kan je met een gerust hart slapen en het huis verlaten. Wat een opluchting!

  Onderhoudsvriendelijk en kleurvast

  Laat we even eerlijk zijn. Niemand houdt ervan om vaak zijn ramen of deuren te moeten poetsen. Gelukkig zijn de PVC ramen en deuren van Deceuninck onderhoudsvriendelijk. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en vergen dus weinig onderhoud. Ideaal voor ons Belgisch weer dus. Daarnaast zijn ze ook kleurvast, waardoor ze altijd mooi blijven. Door de innoverende kleurlak die zonlicht reflecteert in de plaats van absorbeert, kan je jaren en jaren genieten van jouw aankoop!

   

  Goed voor de EPC-waardes van jouw woning

  De EPC-waardes van jouw woning worden steeds belangrijker. Zelfs als je deze nog niet van plan bent om te verkopen, heb je voordeel bij een energiezuinige woning. Je bespaart op verwarmingskosten dankzij de isolatie en betaald dus een stuk voor gas en elektriciteit. Wie wil dat nu niet? Daarnaast hebben onze PVC ramen en deuren een mooie look ondanks de isolerende eigenschappen. Je hoeft dus niet in te boeten aan design om te genieten van deze voordelen!

   

  Milieuvriendelijk dankzij gerecycleerde materialen

  PVC ramen en deuren zijn gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal. Hierdoor zijn ze naast stevig, mooi en isolerend ook nog eens goed voor het milieu. Je doet dus niet enkel jezelf, maar ook de planeet een plezier!

   Heeft u vragen over de PVC-ramen van Deceuninck?

   Heeft u vragen over de PVC-ramen van Deceuninck?