Pergola’s

Home  >  Producten >  Terrasoverkappingen Pergola’s

Pergola’s van Pallazzo: meer dan 20 jaar vakmanschap

Al meer dan 20 jaar is het van Nederlandse oorsprong Pallazzo een gevestigde waarde als het om degelijke terrasoverkappingen, schuifdeuren en complete wintertuinen gaat. Alle Pallazzo overkappingen is dan ook trotse drager van het CE- en Qualicoat keurmerk.

Pallazzo heeft als missie jouw leefgenot te vergroten. Door het creëren van een tweede woonkamer of terrasoverkapping aan het huis geniet je ten volle van alle jaarseizoenen, elke dag.

Qualicoat-kwaliteit

Standaardkleuren van de Pallazzo zijn wit, crème wit, Volcan, Nero en Quartz. Daarnaast is er een ruime keuze uit andere kleuren. De coating draagt het internationale Qualicoat keurmerk. Qualicoat is het strengste keurmerk betreffende verf, lak en poedercoating op aluminium.

Ledverlichting

Een sfeervolle verlichting is onlosmakelijk verbonden met gezelligheid. Het is volgens ons onmogelijk om een ultieme relaxplek te creëren zonder aangepaste verlichting. Pallazzo gebruikt kwalitatieve ledspots om het geheel sfeervol te verlichten. Deze inbouwspots zijn volledig geïntegreerd in de overkapping. De spots en bedrading zijn weggewerkt in de liggers. Ledverlichting is uiterst energiezuinig en dat zal je geweten hebben. Zelfs na lange avonden op het terras met de verlichting aan zal je energiefactuur je gunstig gezind blijven.

Pergola: Sterk aanwezig maar onzichtbaar

Om een zo groot mogelijke overspanning mogelijk te maken met zo weinig mogelijk palen, brengt Pallazzo onzichtbare versterking aan in de liggers of goot. Hierdoor ontstaat meer licht en meer vrije doorgang. Door deze onzichtbare versterking is de Pallazzo bovendien uitermate bestendig tegen sneeuw- en windbelasting.

Eveneens aan het oog onttrokken is de afwatering: de waterafvoer is weggewerkt in de palen. De goot is bovendien voorzien van een bladvanger die garant staat voor een goede afvoer van regenwater.

Afwerking

De Pallazzo overkappingen blinken uit in hun minutieuze, nette afwerking. Alle bevestigingen zijn netjes weggewerkt in de constructie waardoor niemand ze opmerkt. We plaatsen de liggers onder een hellingshoek tussen de 7 en 22 graden. Dit zorgt ervoor dat er steeds een oplossing op maat is om het esthetisch niveau van de Pallazzo hoog te houden.

Polycarbonaat

Pallazzo maakt in zijn constructies gebruik van polycarbonaat. Dit uiterst licht materiaal maakt het optrekken van grote overspanningen mogelijk. Bovendien laat polycarbonaat 22 tot maar liefst 82 procent licht door, afhankelijk van de dikte en uitvoering. De polycarbonaat dakplaten van Pallazzo zijn voorzien van een uv‑beschermende coating. Deze coating voorkomt vergeling en veroudering.
Pallazzo 150SL

Pallazzo terrasoverkapping 150 SL is een moderne aluminium terrasoverkapping, uitgevoerd met een moderne goot en bijpassende palen. Deze overkapping heeft een minimalistisch design en past bij een moderne architectuur. Voor grotere overspanning kunnen we de goot versterken met staal, zonder dat een extra paal wordt gebruikt.

Pallazzo XL

Pallazzo terrasoverkapping XL is dé oplossing als u een grotere vrije overspanning van de goot wilt. Dankzij een staalversteviging is een overkapping mogelijk van 6 meter breed en 4 meter diep met glas, met slechts twee palen. Grote voordelen hiervan zijn meer licht en een grotere vrije doorgang.

Pallazzo SQOPE

Deze kubistische terrasoverkapping is beschikbaar in twee varianten; aanbouw of vrijstaand. Aangemoedigd door uw wensen en innovatieve technologieën is het mogelijk om een grote vrije overspanning van 7000 mm te creëren. U bent daardoor vrij om uw overkapping in te richten zonder obstakels en u behoudt een onbelemmerd zicht.

    Heeft u vragen over onze pergola’s

    Heeft u vragen over onze pergola’s?