Lamellen dak Sint-Truiden

Home  >  Producten >  Terrasoverkappingen Lamellen dak Sint-Truiden

Lamellen dak Sint-Truiden

Dromen van een lamellen dak zoals de Algarve of de Carmargue?

Droom je van een stukje paradijs aan je huis?

Met een Renson Algarve of Carmargue terrasoverkapping creëer je je eigen stukje paradijs buitenshuis.

Een gezellig salon om te chillen of bij te praten met vrienden en familie?

Een beschut speeldomein voor de kids?

Een cosy plek om elk moment van het jaar tot rust te komen?

Je krijgt je Renson Algarve of Carmargue helemaal op maat van jouw voorkeuren zodat je er jaar in, jaar uit zalig zal vertoeven.

  Toeters en bellen of liever sober?

  Opties voor lamellen dak Sint-Truiden

  Wat je keuze ook is: kwaliteit en degelijkheid zijn bij elk model gegarandeerd, of je nu houdt van toeters en bellen of het liever sober wilt.

  Bij elke Algarve of Carmargue vormt een aluminium frame de basis. Met talloze opties stel je je overkapping af op jouw persoonlijke smaak en wensen. Zo hou je hel eenvoudig of pimp je hem tot een uniek pareltje.

   Zij-elementen

   Met zij-elementen werk je jouw Algarve met lamellen tot in de puntjes af. Ze geven een uniek karakter aan jouw eigen samengestelde Algarve. Bovendien is privacy gegarandeerd én geniet je optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden. Welke kies jij?

   Stijlvolle panelen met lamellen
   Glaswandelen
   Buitengordijnen
   Loggia schuifpanelen
   Linius wanden
   Zonwerende fixscreen
   Glazen schuifwanden

    Opties

    Beam Heat & Sound: luidsprekers en verwarming

    Bediening voor elektrische overkapping of carport

    Lineo Luce: licht doorlatende glaslamellen

    Updown led: dimbare combinatie van basis- en sfeerverlichting in 1 armatuur, in warm wit, puur wit of RGB (rood-groen-blauw)

    Sensoren: automatische bediening van je terrasoverkapping

    Lineo led: heldere verlichting onder je overkapping

    Wooddesign lamellen: look-alike houten daklamellen

     Wegdromen in de Algarve

     We vertellen je alvast graag wat meer over één van onze highlights: de Renson Algarve. Deze terrasoverkapping met lamellen is een uiterst veelzijdige manier om je tuin om te toveren tot jouw persoonlijke relaxruimte.

     Vrijstaand of aangebouwd? Jij kiest! Verschillende overkappingen aan elkaar koppelen is zelfs mogelijk! Zo maak je je chill-plekje zo groot of zo klein als jijzelf dat wilt zonder rekening te houden met standaardafmetingen.

     Een hedendaagse, klassieke of moderne woning? Er is altijd een Algarve die bij je past! Keuze uit talrijke  kleurencombinaties en de unieke Classic Line met sierlijsten en extra ornamenten zorgen ervoor dat jouw Renson Algarve altijd in harmonie is met jouw woning en tuin.

      Oerdegelijke en veelzijdige lamellen

      Topkwaliteit lamellen dak Sint-Truiden

      Het dak, opgebouwd uit lamellen, roteer je tot 150° waardoor je de zonwering en ventilatie altijd perfect afstemt op je behoeften van dat moment.

      In gesloten toestand zijn de lamellen waterafstotend. Bij een regenbui voeren de ingewerkte waterafvoeren het water gecontroleerd af.

      Mag het wat meer zijn?

      De Renson Algarve Canvas is een overkapping met een vast dak. Het dak bestaat uit 2 ingenieuze lagen voor een extra stevig resultaat. De bovenste laag betstaat uit een gelakte staalplaat en is voorzien van een anti-condenslaag. Daaronder zit een esthetisch screendak. Dit elegante screendoek met zachte uitstraling kies je in de kleur die matcht met je woning en smaak.

      Onder deze Algarve Canvas zit je altijd beschut. Verder moduleer je je Algarve Canvas net zoals de Algarve tot je persoonlijke chill-room.

      Liever naar de Camargue?

      De Renson Camargue is net zoals de Algarve een stijlvolle terrasoverkapping met lamellen. Hier geniet je van aluminium lamellen met diverse functies.

      De Camargue is speciaal ontworpen voor zij die houden van een mooie en strakke afwerking. Alle opties en zij-elementen zijn naadloos geïntegreerd. Laat je helemaal gaan met de talrijke opties en waan je net zoals met de Algarve, letterlijk als God in Frankrijk.

       Tuinkamers: geen compromis tussen design en style

       Bij Renson zijn ze helemaal weg van het buitenleven. Kiezen voor levenskwaliteit vinden ze een basisrecht. Een heerlijke barbecue met familie of vrienden, ontspannen met een boek in de zon of pure me-time met een wijntje? Dat doe je in de meest comfortabele omstandigheden in je eigen persoonlijke relaxplek: je tuinkamer.

       Naast oerdegelijk comfort verliest Renson de esthetiek evenmin uit het oog. Met hun voorgeconfigureerde outdoorconcepten laat Renson de binnen- en buitenruimte mooi in elkaar overvloeien.

       Heeft u vragen over ons lamellen dak Sint-Truiden?

       Heeft u vragen over onze lamellendaken?