Deuren Sint-Truiden

Home  >  Producten >  Ramen en deuren Deuren Sint-Truiden

Stevige en innovatieve deuren van Frager bij Lindebrings

De deuren van het Frager zijn niet jouw doorsnee deur. Deze deuren zijn sterk, duurzaam en slim gebouwd. Het resultaat is een mooie, inbraakwerende deur die zonder al te veel gedoe geplaatst kan worden.

De voordelen van Frager deuren Sint-Truiden

We geven je graag wat meer informatie over de unieke deuren van dit merk. Hieronder even een overzicht van alle voordelen:

 1. Magnetische verbinding
 2. Verwisselbare deurpanelen en bijpassende deurtrekkers
 3. Eenvoudige plaatsing
 4. Geen beschadiging tussen plaatsing oplevering
 5. Inbraakwerende constructie

  1. Magnetische verbinding

  In tegenstelling tot traditionele deuren, wordt de buitenplaat van de deur niet mechanische verbonden (gelijmd) met de vleugel. In plaats van hiervan worden magneten gebruikt. Het voordeel daarvan is dat bij warmte enkel de buitenkant kan uitzetten, hierdoor kan het binnenpaneel met het slot en de scharnieren niet kromtrekken. Klemmende deuren zijn dus voorgoed verleden tijd!

   2. Verwisselbare deurpanelen en bijpassende deurtrekkers

   Ben je de look van je deur beu of is deze beschadigd? Geen probleem! Met de deuren van Frager laat je het verwisselbare deurpaneel eenvoudig vervangen in plaats van een nieuwe deur te kopen. Uiteraard vind je voor al deze panelen ook bijhorende deurtrekkers, zo maak je de look van jouw deur helemaal af.

   3. Eenvoudige plaatsing

   Geen ontvetters, schuurmiddelen, lijm, opspanlatten…enz. De plaatsing van een Frager deur is eenvoudig en proper.

   4. Geen beschadiging tussen plaatsing en oplevering

   Bij de deuren van Frager kan het vulpaneel als tijdelijk paneel geplaatst worden. Hierdoor kunnen we het buitenplaat monteren bij de oplevering en vermijden we schade tijdens de plaatsing. Omdat de deur uit twee aparte platen bestaat, kunnen deze onderdelen ook altijd apart vervangen worden moest er ooit schade optreden.

    5. Inbraakwerende constructie

    Dankzij de speciale opbouw in twee delen, zijn de deuren van Frager een nachtmerrie voor inbrekers. Zelfs als ze het buitenpaneel kunnen verwijderen, worden ze geconfronteerd met het binnenplaat dat met een glaslat vastzit in de glassponning.

    Heeft u vragen over de Frager-deuren Sint-Truiden?

    Heeft u vragen over de deuren van Frager?