Corradi doekdaken

Home  >  Producten >  Terrasoverkappingen >  Doekdaken Corradi

Corradi terrasoverkappingen: één met de natuur

Al sinds 1978 is Corradi een gevestigde waarde in gepersonaliseerde en unieke buitenoplossingen. Corradi slaagt erin om in harmonie met de natuur een buitenruimte om te toveren tot een heerlijke leefruimte. Een perfecte yin-yang van vorm en essentie: da’s de Corradi-stijl!

Een stukje paradijs in je tuin?

Bij Lindebrings zijn we fier! Fier dat we met dit exclusieve product mee bouwen aan jouw eigen paradijsje: jouw tuin. Je tuin is een toevluchtsoord waar je tot rust komt na een lange werkdag. Je tuin laat je genieten van je eigen stukje natuur. Je tuin is jouw zen-plaatsje. Hij verdient dan ook een terrasoverkapping of pergola die voldoet aan al jouw wensen en eisen om helemaal te herbronnen in jouw oase van rust.

  Corradi: design met emotie

  “Op zoek naar kwaliteit zonder de emotie op te offeren die ontstaat wanneer natuur en design perfect in harmonie zijn”

  Missie

  Daarom kies je voor Corradi. Je erkent het belang van harmonie tussen design en gevoel. Op die manier haal je het maximale uit je terrasoverkapping. Je beleeft als het ware de schoonheid van je tuin of terras én de omgeving.

  Al 40 jaar heeft Corradi als missie om je ten volle te laten genieten van je buitenruimte, elke maand van het jaar, en met het hoogste comfort om optimaal tot rust te komen.

   Corradi Pergotenda® vouwdaksysteem
   De Pergotenda®: het gepatenteerde vouwdaksysteem dat innoverende materialen, geavanceerde technologieën en een uitgekiend design laat samensmelten tot een pareltje voor je tuin.

   De Pergotenda®staat bol van de technische hoogstandjes die van jouw pergola met vouwdak dé authentieke en trendy relax-oplossing maken.

   De Pergotenda®heeft tal van troeven:

   • loopwagens met 6 wielen: gewoonlijk vind je loopwagens met 4 wielen op de markt. Wij steken een tandje, of beter gezegd wieltje, bij om zo de stabiliteit van het vouwsysteem te verhogen
   • algemene aandacht voor detail
   • grote veelzijdigheid
   • maximale personalisatie
   • uitermate geschikt voor grote oppervlakken

   Eén enkel doek kan tot wel 13 m breed zijn.

   Waterafvoer gebeurt via regenpijpen, zelfs in de vlakke aluminiumconstructies.

   Een Pergotenda® voor iedereen

   Er zijn talloze mogelijkheden om het doek aan te passen aan jouw behoeften en wensen.

   • Hou je van een strakke configuratie?
   • Verkies je een klassieke oplossing?
   • Ben je wel te vinden voor schuine modellen?
   • Misschien prefereer je wel gebogen doeken met strakke lijnen en een maximale functionaliteit, zelfs bij grote structuren.
   • Op zoek naar een verfijnd ontwerp?

   Een populaire configuratie is die met een trapeziumvormig doek in lussen: de gecreëerde vormen resulteren in een spel van licht en schaduw dat tot de verbeelding spreekt en waar niets aan het toeval wordt overgelaten. De juiste keuze verlichting maakt het plaatje compleet.

   Beperkte keuze?
   Bijlange niet!

   Met meer dan 15 Pergotenda®-modellen vinden we altijd de Pergotenda®die bij je past! Bovendien pakt Corradi uit met enkele speciale oplossingen die zowel voor de residentiële als de commerciële markt beschikbaar zijn. Alles is volledig afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften zonder beperkingen of gestandaardiseerde keuzes.

   Kom ze één voor één ontdekken in onze toonzaal!

    Corradi bioclimatics

    Met Bioclimatics biedt Corradi hoogstaand kwalitatieve buitenconstructies in aluminium. Ze zijn voorzien van lamellen die met afstandsbediening of handmatig, bediend worden. Je regelt de hoeveelheid licht en de ventilatie d.m.v. de stand van de lamellen. Zo creëer je een natuurlijk en persoonlijk microklimaat in elk seizoen. De lamellen daken ogen bovendien kwalitatief en tijdloos. Ze combineren design en gebruiksgemak moeiteloos tot een elegante mix van functionaliteit en schoonheid. Wil je in alle vrijheid genieten van het buitenleven? Met Bioclimatics waan je je 365 dagen per jaar in jouw persoonlijk paradijs.

    Kom de 4 verschillende modellen bewonderen in onze showroom! Waar wacht je op?

    Corradi afsluitingen en accessoires

    Een buitenruimte het hele jaar bruikbaar maken?

    Kinderspel! Daar blinkt Corradi al 40 jaar lang in uit, elke dag opnieuw.

    Precies daarom is er een breed gamma aan afsluitingen en accessoires op de markt die hun structuren feilloos aanvullen en die buitenruimtes veilig en comfortabel maken. Hierbij werd optimaal rekening gehouden met de wisselende seizoenen en jouw persoonlijke smaak.

    Veelzijdigheid, technologie en esthetiek: dat waren de kernwaarden bij de creatie van deze accessoires. Dankzij de eenvoudige en eigentijdse lijn gebruik je ze in elke mogelijke context.

    Inrichtingselementen, accessoires, afsluitingen en verlichting verrijken niet alleen Corradi’s buitenoplossingen maar dragen bovendien bij tot het creëren van jouw persoonlijke oase van rust en gezelligheid. De eindeloze combinaties garanderen je een zen-plekje volledig op maat.

     Corradi zonnezeilen

     Corradi zonnezeilen ontstonden waar de scheepvaartwereld en de architectuur elkaar ontmoetten. Deze prachtige schaduwstructuren combineren de unieke buitenstijl van Corradi met een doorgedreven expertise van de zeiltechniek.
     Alle zonnezeilen zijn licht van vorm maar van een oerdegelijk en  stevig materiaal. Omdat ze ontworpen zijn uit materialen die hun kwaliteit bewijzen op zee, zijn ze uitermate bestand tegen de meest barre weersomstandigheden maar ook tegen zout en slijtage.

     De vaste onderdelen zijn vervaardigd uit roestvrij staal en geanodiseerd aluminium. Daarbovenop kregen ze een  extra behandeling om ze extra weersbestendig te maken. Dat maakt de Corradi zonnezeilen bijzonder robuust en veilig op lange termijn.

     Kom als de bliksem de 3 fantastische modellen ontdekken in onze showroom!

     Heeft u vragen over de Corradi doekdaken?

     Heeft u vragen over de Corradi doekdaken?