Carport Sint-Truiden

Home  >  Producten >  Terrasoverkappingen Carport Sint-Truiden

Carport Sint-Truiden:

We kennen het allemaal: een overkapping aan het huis om de auto droog en vriesvrij te parkeren. Maar is dat nu echt nodig, zo’n carport?

Een carport is meer dan een beschutting voor je auto of fiets! We sommen de voordelen voor je op:

De meest voor de hand liggende troef: een carport beschermt de auto tegen alle weersomstandigheden. In de winter blijft de auto sneeuw- en ijsvrij en in de zomer staat hij in de schaduwen gaat de carport oververhitting tegen.

Een carport zorgt voor meerwaarde aan je woning. Al eens stilgestaan bij het gemak dat een carport met zich meebrengt? Je parkeert naast de deur. Je blijft droog bij hondenweer en je draagt zo je boodschappen naar binnen zonder eerst tientallen meters met zware tassen te zeulen.

Je ontneemt geen bruikbare ruimte in de woning door een inpandige garage. Extra plek voor die homecinema of die fitnesskamer!

Renson carport Sint-Truiden

Renson carport

Oké, die carport komt er! Daar ben je inmiddels van overtuigd. Maar welke kies je?

Wij delen graag onze jarenlange expertise om samen met jou the perfect match te kiezen.

Bij Lindebrings bieden we carports van hoogstaande kwaliteitsmerken aan tegen een vriendelijke prijs. Benieuwd? Hier alvast een voorsmaakje!

Renson Algarve Canvas: de solide carport

Met de Renson Algarve Canvas bied je je auto de ideale bescherming tegen barre weersomstandigheden.

Esthetische hoogvlieger

Op esthetisch vlak is de Algarve Canvas een pareltje: de slanke aluminiumstructuur en het stevig vast dak maken tussenbalken overbodig en geven deze carport een strak en elegant karakter.

Keuze zat!

Voor de plaatsing van jouw carport zijn er keuzes te over. Wil je graag een vrijstaand exemplaar of wil je je carport liever aanbouwen tegen de gevel? Zelfs doortrekken tot boven de voordeur behoort tot de mogelijkheden! Op die manier blijf je gevrijwaard van regen en wind tussen je auto en de voordeur.

Kwaliteitsvolle materiaalkeuzes

Het vaste dak van de Renson Algarve Canvas is opgebouwd uit twee hoogwaardige onderdelen. De bovenlaag bestaat uit een gelakte staalplaat die voorzien is van een anti‑condenslaag.

Eronder zit een zonwerend doek in de kleur van jouw keuze. Het resultaat: een strak spanplafond met zachte aanblik. De onderkant van de staalplaten is op deze manier mooi weggewerkt.

Met deze minimalistische en strakke carport zijn er tal van afwerkingsopties. Sterker nog: je koppelt de Renson Algarve Canvas aan een Algarve terrasoverkapping met lamellen dak voor een ultragrote overdekte ruimte. Deze constructie is perfect in harmonie met de totale look & feel van je woning! Bovendien zijn alle technieken volledig onzichtbaar weggewerkt, zowel bij je carport als je terrasoverkapping. Geen enkele schroefverbinding springt in het oog en de waterafvoer zou je haast vergeten. Ook al wat daartussen valt, wordt aan het meest kritische ook onttrokken.

Exteriorliving carports

Is de Renson Algarve Canvas niet helemaal jouw ding? Dan is de Lumo of Maluwi van Exteriorliving wellicht iets voor jou! Met de Lumo en de Maluwi vind je bij Lindebrings Belgisch design aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Lumo: de budgetvriendelijke carport Sint-Truiden

Je wagen of fiets verdient 365 dagen per jaar de beste bescherming. Daarom is de keuze voor een duurzame en kwalitatief hoogstaande carport van doorslaggevend belang. Met de Lumo carport ben je alvast gegarandeerd van duurzame kwaliteit en een fraai design! De valt voor de Lumo met zijn plat dak omwille van zijn moderne en elegante uitstraling. De strakke buitenomkadering maakt dat je de minimale buiging van het dak nauwelijks opmerkt.

Esthetiek staat centraal

We hebben gekozen voor een strak hedendaags design dat perfect past bij elk type woning. Door de combinatie van hout en aluminium vormt de Maluwi een mooi geheel met zowel klassieke, moderne en hedendaagse woningen. De aluminium profielen zijn zo ontworpen dat bevestigingsonderdelen zoals de voetverankering en de waterafvoer na montage niet meer zichtbaar zijn, enkel onderaan de paal zijn er 4 inox schroeven zichtbaar. Ook de panelen worden onderling aan elkaar vastgemaakt zonder dat er ook maar één schroef zichtbaar is.

Duurzame en kwalitative materialen

Aluminium

Aluminium is onderhoudsvriendelijk en duurzaam en staat garant voor klasse en design.

Polycarbonaat

Polycarbonaat is uitermate sterk en gaat jarenlang mee. Dit massief materiaal van 4mm dik is bestand tegen extreme weersomstandigheden. De platen zijn bestand tegen sneeuwlast van 50 kg/m² en zijn voorzien van een UV-beschermlaag om vergeling tegen te gaan.

Je kiest voor helder of opaal polycarbonaat voor het dak van je carport. Helder is 80-90% licht doorlatend en opaal is laat slechts 20-30% licht door.

 

Bij de Lumo zijn alle technieken aan elk kritisch oog onttrokken:

onzichtbare waterafvoer

constructie met onzichtbare schroefverbindingen

aluminium met beschermende voorbehandeling

Modulair en multifunctioneel

De Lumo is modulair opgebouwd en dus volledig af te stemmen op jouw wensen en persoonlijke situatie. Wil je een duurzame carport die volledig past bij de stijl van je huis? Droom je al eeuwen van een overdekte loungeruimte waar je geniet van een wijntje of een heerlijk ontbijt? Of zie je die blitse gin-bar al in je tuin staan? Wat je wens ook is: wij plaatsen het in no time!

Lumo: een meerwaarde voor huis en tuin

Door te opteren voor een structuur die niet enkel functioneel is maar ook op esthetisch vlak in harmonie is met huis en tuin, creëer je een mooi geheel die een mooie meerwaarde levert.

Maluwi: de duurzame carport

Voor deze budgetvriendelijke carport van Belgische makelij maken we gebruik van uiterst duurzame materialen:

Enkel het beste is (net) goed genoeg

Om je optimale kwaliteit te garanderen, hebben we voor de Maluwi zorgvuldig de meest duurzame en kwalitatieve materialen uitgekozen:

We lakken het aluminium volgens de normen van Qualicoat Seaside. Dit houdt in dat de lak een sterkere weerstand biedt in agressievere milieus zoals industriegebied of de kustregio.

We benutten de veelzijdige eigenschappen van thermowood:dit hout ondergaat een verhittingsproces waardoor het erg vormvast en ongevoelig wordt voor vocht, schimmels en weersinvloeden.

We gebruiken padoek: een zeer duurzame en uitzonderlijk stabiele houtsoort uit Midden- en West-Afrika. Padoek (duurzaamheidsklasse I) bevat geen kwasten en garandeert een mooie vergrijzing.

De Maluwi is eveneens modulair opgebouwd waardoor hij optimaal afgestemd zal zijn op jouw wensen en noden.

Esthetiek staat centraal

• We opteren zeer bewust voor een strak hedendaags design dat perfect past bij elk type woning. Door zijn eigentijdse combinatie van hout en aluminium zorgt de Maluwi voor een mooi geheel met zowel klassieke, moderne en hedendaagse woningen.

Realisaties

Heeft u vragen over onze carport Sint-Truiden?