Brievenbussen Sint-Truiden

Home  >  Producten >  Outdoor accessoires Brievenbussen Sint-Truiden

Bij Lindebrings kijken we altijd hoe we onze klanten kunnen helpen door hun leven een stuk gemakkelijker te maken. Daarom hebben we ook eSafe brievenbussen in ons gamma!

eSafe brievenbussen Sint-Truiden: pakjes laten leveren en ophalen zonder zorgen

We bestellen steeds vaker online en dat brengt vaak praktische overwegingen met zich mee.

Vaak betekent het dat we thuis moeten zijn om de pakketjes op te wachten, de buurman moeten lastigvallen omdat het bij hem werd afgeleverd of dat we de baan op moeten om het pakketje af te halen of weg te brengen.

Met de eSafe brievenbussen is dit niet langer nodig. Al je pakjes kunnen 24/7 opgehaald en geleverd worden in deze moderne brievenbussen. Handig toch? Je buren zullen je alvast dankbaar zijn.

Inbouw pakketbrievenbussen / smartpanels

De Smartpanels of Parcel Doors zijn ideaal om te integreren in uw poort. Zo kan je je woning uitrusten met een deurbel, videofoon, codeklavier, pakketvak en/of brievenbus voor een succesvolle levering en afhaling van jouw pakketjes.

Een ingebouwde en slimme oplossing om nooit meer te moeten rondrijden voor jouw pakketjes dus. Wat wil je nog meer?

Opbouw pakketbrievenbussen

Wil je graag een brievenbus die aan je gevel gemonteerd kan worden? Dan zijn de opbouw eSafe pakketbrievenbussen de juiste keuze.

Wat jouw voorkeuren ook zijn op het vlak van design ook zijn, je vindt er zeker iets wat jou aanstaat. Je kiest tenslotte volledig zelf welk model het best bij jouw woning past. Design en functionaliteit gaan hier dus hand in hand.

Vrijstaande pakketbrievenbussen

Ben je op zoek naar een eSafe pakketbrievenbus voor in je voortuin of op je oprit? Ga dan voor de vrijstaande pakketbrievenbussen. Ontdek ze in verschillende modellen en maten!

Welk model je ook kiest, ze maken je stuk voor stuk het leven gemakkelijker als je regelmatig online besteld. Geen gedoe meer om aan je pakketjes te geraken!

Inspiratie

Video

Heeft u vragen over onze brievenbussen Sint-Truiden?