Binnenzonwering Sint-truiden

Home  >  Producten >  Binnenzonwering Sint-truiden

Waarom kiezen voor binnenzonwering Sint-truiden
Luxaflex® raamdecoratie op maat?

Wanneer je investeert in Luxaflex® raamdecoratie, ben je verzekerd van kwaliteit, een uniek design en uitmuntend vakmanschap.

Er gaat niets boven de stijl en kwaliteit van raamdecoratie die is gemaakt op maat van jouw exacte specificaties. Mooie lichtregeling, energiezuinigheid en het gemak van smart home-bediening zijn slechts enkele van de voordelen die op maat gemaakte Luxaflex® raamdecoratie biedt voor je huis en ramen.

Een merknaam waarop je kan vertrouwen

Onze jarenlange toewijding aan kwaliteit en innovatie betekent dat je bij Luxaflex® geniet van keuzes die je nergens anders vindt.

Onze baanbrekende ontwerpen, waaronder de Duette® en Silhouette® Shades en onze nieuwste innovatie, PowerView® Motorisation, hebben van het merk Luxaflex® de meest gewilde en meest vertrouwde merknaam gemaakt voor unieke, op maat gemaakte raamdecoratiesoplossingen.

Stijl op maat

Vandaag biedt Luxaflex® het meest uitgebreide assortiment op maat gemaakte raamdecoratiesoplossingen aan, waaronder raamdecoratie, exclusieve shades, shutters en rolgordijnen, als prachtige finishing touch van jouw persoonlijke stijl en interieur.

Geavanceerde bedieningssystemen

Luxaflex® heeft de industrie grondig hervormd met unieke besturingssystemen voor raamdecoratie die onze producten handig en gebruiksvriendelijk maken.

Van onze bekroonde SmartCord®- en LiteRise®-systemen tot onze Smart Home PowerView® Automation, in ons assortiment heb je keuze te over.

Wat is een Smart Home?
Maakt het leven gemakkelijker

Van thermostaten en intelligente beveiligingssystemen tot geautomatiseerde zonwering, smart home apparaten helpen ons om ons dagelijks leven in goede banen te leiden en efficiëntere en comfortabelere huizen te creëren. Wat is de beste keuze voor jouw huis? Overweeg deze voordelen om je te helpen beslissen of de smart home raamdecoratie van Luxaflex® de juiste keuze is voor jouw levensstijl en huis.

Duurzaamheid ondersteunen dankzij een fantastisch ontwerp

Door producten te ontwikkelen die de lichtinval regelen, ruimtes isoleren tegen warmte en koude en energie besparen, helpen we onze klanten hun voetafdruk te verkleinen dankzij slimme designs en productiemethodes.

We ontwierpen enkele van ‘s werelds belangrijkste innovaties op het gebied van duurzame raambekleding, waaronder de eerste lichtgewicht aluminium jaloezieën en de
Duette® Shades (Dutch (Belgium))– de eerste raambekleding op de markt die gericht is op energie-efficiëntie ter hoogte van het raam.

Onze andere producten, zoals de rolgordijnen, de verticalehorizontale en houten jaloezieën en de Plissé Shades, zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden energiebesparende voordelen.

Kindveiligheid

Luxaflex® is marktleider op het gebied van kindveilige raamdecoratie en besturingssystemen. Ons PowerView® Automation-systeem biedt jou en je gezin het ultieme bedieningsgemak en een verbeterde veiligheid ter hoogte van het raam.

Heeft u vragen over binnenzonwering Sint-truiden?