Bedrijfspoorten

Home  >  Producten >  Poorten en rolluiken Bedrijfspoorten
Bedrijfspoorten
Ook voor bedrijven bieden wij verschillende soorten poorten aan. Dit kan gaan van bedrijfspoorten, sectionale poorten om het bedrijf af te sluiten, een toegangspoort voor een parkeergarage, een snellooppoort voor intern transport of een dockpoort voor de laadkaai en een brandwerende poort.
Drie types bedrijfspoorten:
1. Industriële poorten
Voor een vlot verkeer van goederen, voertuigen en/of personen binnen de organisatie kies je best voor een industriële poort. Dit zal voor een deel het rendement van je activiteiten bepalen.

L-door beheert het volledige traject intern, van productie tot service. Op deze manier garanderen we je een lange levensduur van jouw installatie en een lage Total Cost of Ownership.

Geïsoleerde industriepoorten
– Volle geïsoleerde panelen
– Maximale isolatie
– Maximale privacy
Bedrijfspoorten met loopdeur:
– Extra toegang
– Geïntegreerde deur
– Vaste pui
Beglaasde poorten:
– Per sectie of volledig
– Maximale zichtbaarheid
– Moderne look
Toegangspoorten in strekmateriaal:
– Per sectie of volledig
– Maximale ventilatie
– Veilige toegangspoort
2. Dockpoorten
Dockpoorten zorgen voor een snelle en efficiënte in en -uitstroom van goederen. Voor deze poorten kan je kiezen uit dezelfde uitvoeringen als de gewone industriepoorten. We zorgen ervoor dat jouw dockpoort, laadbrug en shelter een perfect geheel vormen. Zo kan je gerust zijn dat jouw bedrijf veilig en betrouwbaar is.
Bij ons kan je kiezen tussen de standaardkleuren maar de poort kan ook beplakt worden in RAL kleuren. De poorten zijn opgebouwd uit geïsoleerde sandwichpanelen en worden op maat van het gebouw geproduceerd.
Heb je graag één of meerdere raampjes in je dockpoort? Ook dit kunnen we voorzien, wij passen de dockpoort aan aan jouw wensen.
3. Snellooppoorten
Heb je een snellooppoort of snelroldeur nodig? Wil je je magazijn of een ruimte van verschillende delen van elkaar afsluiten en toch een snelle vlotte circulatie van intern transport behouden? Kies dan voor een snellooppoort.
Verschillende types op maat beschikbaar
  • Zelfherstellend of niet zelfherstellend
  • Voor binnen- of buitentoepassing
  • Speciale uitvoering voor voedingsindustrie en/of cleanrooms
  • Oprollende of verticaal vouwende poort
  • Ook beschikbaar voor brede openingen
  • Specifiek type te gebruiken als vluchtdeur

Heeft u vragen over onze sectionale poorten?