Aluminium ramen Sint-Truiden

Home  >  Producten >  Ramen en deuren Ramen in aluminium

Aluminium ramen Sint-Truiden

MINIMA reeks:

Je wilt natuurlijk ramen en deuren die hedendaags en modern zijn. Hiervoor is de MINIMA reeks van aluminium ramen en deuren de perfecte aanvulling op jouw woning. Voor ieder hebben we wel wat wils op het vlak van design en functionele eigenschappen zoals isolatie. Aluminium ramen en deuren zonder compromissen dus!

In de MINIMA reeks zitten er vijf strakke, slanke en betaalbare modellen. Ze voldoen ook allemaal aan de hoogste normen van ecologie en thermische isolatie, waarbij het design strak en minimalistisch blijft.

Ramen in aluminium Sint-Truiden

Aluminium ramen Sint-Truiden

MINIMA-design raam:

Dit nieuwe basis model is in het bezit van een rozetloze kruk, een Planea-glaslat, een blinde ontwatering en een blind beslag. Het extra bijzondere hierbij is de gelijkliggende vleugel waarmee Lindebrings een strak design bij jou naar binnen brengt. Ideaal voor wie zijn woning die moderne uitstraling wil geven.

Begin 2020 kreeg dit model een kunststofkern in PET, die nog beter isoleert dan andere materialen. Hierdoor blijft MINIMA-DESIGN ook in de toekomst, voldoen aan de steeds strengere isolatienormen die we terugvinden.

Er is wel een belangrijk verschil ten opzichte van de MINIMA ECO-DESIGN. De MINIMA-DESIGN is slanker, heeft een minder diepe glaslat en is daardoor dus ook minder aanwezig in de ruimte. Daardoor is deze net dat tikkeltje strakker qua look en past deze perfect bij een moderne woning.

Aluminium ramen Sint-Truiden

MINIMA-STEEL:

Een raam met een stalen look, dat je naar het hoogste niveau kan tillen met een rozetloze kruk er bovenop. Gecombineerd met de verborgen afwatering die we standaard voorzien. Vormt dit een strak en modern geheel.

Nu is er ook de MINIMA ECO-STEEL: een stalen look raam op basis van de Venta technologie. Dit werd samen met Aluk ontwikkeld. Hiermee bekom je een steel-look raam dat voldoet aan de hoogste ecologische normen. Geen compromissen dus tussen design en functionele eigenschappen!

Aluminium ramen Sint-Truiden

ECO-COVER:

ECO-COVER  heeft een Uw-waarde van dan minder dan 1.0*, dat is één van de beste scores binnen deze klasse. Dit raam is zeer geliefd bij architecten door hun onzichtbare opendraaiende vleugel en hoge energieprestaties. Het is ideaal voor moderne woningen die design en functionaliteit combineren zonder in te boeten aan uitstraling.

Aluminium ramen Sint-Truiden

ECO-DESIGN:

ECO-DESIGN staat bekend om het strakke design met de rozetloze kruk. Het heeft een hogere isolatie, maar is dan wel weer wat zwaarder dan de MINIMA-DESIGN. Hierdoor zijn de glaslatten iets dieper, maar nog steeds iets minder diep dan de meeste gangbare en opkomende alternatieven.

De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Gelukkig staan we bij Lindebrings altijd paraat om jou te begeleiden in de keuze van de juiste aluminium ramen en deuren. Hierbij houden we steeds rekening met het design, maar ook de functionele eigenschappen zoals isolatie, stevigheid en ecologische normen.

Inspiratie

Heeft u vragen over de aluminium ramen Sint-Truiden?