Tuin en zitelementen

Home  >  Producten >  Outdoor accessoires Tuin- & zitelementen

Tuinelementen om je buitenparadijs te vervolmaken

We zijn het erover eens: met een sfeervolle tuin met een passende terrasoverkapping ben je al een heel eind op weg om je eigen paradijsje te creëren. Maar om helemaal zen te zijn in je tuin, onder de ideale terrasoverkapping, horen natuurlijk nog de juiste tuinelementen en -meubilair.

Linarte: Ga voor een smaakvol geheel

Met Linarte tuinelementen zorg je voor een eenduidige look-and-feel rondom je woning en in de tuin. Combineer je een vrijstaande wand langs de oprit met gevelbekleding in hetzelfde design? Of ga je in de tuin voor een aluminium zitbank of plantenbak met bijpassende verlichting? Dankzij ons totaalaanbod tuinelementen kies je zelf in hoeverre je het Linarte design doortrekt. Zelfs de (pakket)brievenbus past mooi in het designplaatje!

De verticale belijning van de Linarte tuinelementen geeft je woning een strakke look. Je kan opteren voor 2 verschillende profielen in 20 RAL-kleuren die je naar hartenlust kan combineren voor een unieke structuur.

Zeg niet zomaar zitbank tegen een Linarte Modulo

Linarte Modulo is een allround tuinelement.

Hij doet dienst als plantenbak of is de ideale zitbank om in je tuin dat ideale chill-plekje te creëren. De zijwanden van de design plantenbak zijn voorzien van de stijlvolle, verticale Linarte profielen. Hierdoor is hij perfect in harmonie met andere Linarte wanden of gevelbekleding!

Je sluit de Linarte Module af met een hardhouten (padoek) deksel. Op die manier creëer je in no time jouw stijlvolle aluminium tuinbank!

Verkies je een vierkant of een rechthoekig model? Keuzestress is niet nodig! Je combineert namelijk de twee vormen moeiteloos met elkaar.  Bovendien koppel je voor een unieke opstelling een design plantenbak en trendy tuinbank in één prachtig geheel.

Natuurlijk stel je je Linarte Modulo samen in één of meer van de 20 beschikbare RAL‑kleuren.

In de juiste stemming met de juiste verlichting

Geef toe: de sfeer in de tuin staat of valt met de aanwezigheid (of afwezigheid) van de juiste verlichting. Zeker op zwoele zomeravonden zal de mate van sfeer en gezelligheid afhangen van de hoeveelheid en het soort licht.

Linarte Outdoor Light om bij weg te dromen

Wil je twee vliegen in één klap?

Met Linarte Outdoor Light ben je voorzien van de perfecte tuinverlichting tijdens zwoele zomernachten én op koude winteravonden. Deze led-buitenverlichting past perfect bij de andere Linarte tuinelementen en vormt zo een stijlvol geheel!

Linarte Outdoor Light is verkrijgbaar in twee hoogtes:

  • 32,5 cm
  • 51,5 cm

Daarnaast kies je uit de 4 verschillende uitvoeringen degene die jou op het lijf geschreven is:

  1. buitenverlichting met leds aan de voorzijde
  2. een dubbele ledlamp: voor en achter
  3. led vooraan gecombineerd met een stopcontact achteraan

een armatuur met enkel een stopcontact: hier monteren we de ledverlichting met een grondspie of montageplaat zodat jouw tuinverlichting voluit straalt op elke ondergrond

De Linarte Icon voor een extra dimensie

Welke dimensie wil jij met deze designmuur met verticale belijning creëren?

Je plaatst hem als een laag tuinmuurtje voor een mooie eyecatcher of een stijlvol accent. Of je gaat voor een volle tuinwand. Zo ga je voor een knusse hoek in de tuin of je creëert op die manier de nodige privacy.

De Linarte Icon wordt op maat gemaakt in de door jou gekozen afmetingen. Je combineert deze stijlvolle tuinwand met de Linarte gevelbekleding. De Linarte Icon komt bovendien mooi tot zijn recht bij een Linarte zijwand in je Camargue terrasoverkapping. Hiermee creëer je een uniforme look rondom je huis en in de tuin.

Er zijn tal van opties voorhanden om de Linarte Icon mee af te werken. Je zorgt voor ultieme gezelligheid als je je designmuur met een glasvezeldoek overtrekt in de kleur van jouw keuze. Werk het geheel af met stijlvolle ledstrips of houten latjes in de lamellen voor een waanzinnige finishing touch.

De krachtige troeven van de Linarte Outdoor Light even op een rijtje:

  • jouw favoriete Linarte design doorheen de hele tuin
  • 4 verschillende uitvoeringen
  • in 2 hoogtes beschikbaar
  • standaard RAL kleuren van Renson

Heeft u vragen over de deuren van Frager?