Hoge kwaliteit

Maatwerk

Zonnententen Wilms

Een zonnentent is een type zonnewering dat wordt in een kast tegen de gevel geplaatst. De verschillende modellen en diverse mogelijkheden vindt u steeds de zonnentent die het best past bij u en uw woning.

Voordeel van dit oprolbaar systeem met knikarmen is de vrije doorgang. Bij plaatsing van een licht en windsensor kan het ook perfect gebruikt worden voor het huis koel te houden, ook als er niemand thuis is.

Wilms heeft een aanbod van 3 modellen.

   
Hawai / Quattro

 

De instapmodellen, geschikt voor kleine(re) terrassen. Voor wie prijs boven elegantie verkiest het geknipte scherm.

De maximale afmetingen voor deze scherm zijn QUATTRO B 5000 mm x U 3000 mm

 

HAWAI B 6000 mm x U 3000 mm

 

Het voorprofiel van beide schermen is gelijkaardig, ze kunnen dus perfect naast elkaar geplaatst worden, enkel de achterkant en de manier van installeren zijn verschillend.

 

President

 

Voor middelgrote en grote terrassen komt de president in beeld. Het betreft hier een half open cassettesysteem. Het voorprofiel kan zowel recht als afgerond al naar gelang persoonlijk smaak. 

 

De maximale breedte in 1 deel is 7 meter. Indien gekoppeld is de President zelfs verkrijgbaar tot 14 meter. Het doek is steeds in deel. 
De maximale uitval is 3.5 meter

Solitair

 

Voor wie een maximale oppervlakte aan elegantie wil koppelen is de solitair het perfecte zonnescherm. Net als de President kan het scherm in 1 deel tot 7 meter. Indien gekoppeld ook tot 14 meter, het doek is dit geval wel steeds in 2 delen, met in het midden een tussendoekrol.

De combinatie van brede muursteunen met speciale knikarmen, met ketting, maakt dat het scherm verkrijgbaar is met een uitval tot 4 wel meter, oppervlaktes tot 56 m² zijn dus mogelijk op 1 bediening.

Bovendien is de cassette volledig gesloten en wordt het scherm standaard uitgerust met een doekschelp die ervoor zorgt dat de doekrol steeds discreet is weggewerkt. 

 

Bekijk hier de brochure. 

 


Zonnententen Verano

 

Santos

 

Extra stevigheid

Met het Santos zonnescherm van Verano® combineert u twee bijzonder belangrijke eigenschappen: stevigheid & compactheid. De extra stevige knikarmen zorgen dat het zonnescherm extreem goed tegen windvlagen kan. Dit type knikarmscherm wordt veelal alleen toegepast bij extra brede zonneschermen. 

 

De Santos kan worden uitgerust met speciale LED-verlichting. In de knikarmen worden LED spots vakkundig geïntegreerd, met een sfeervolle uitstraling als resultaat. Geef uw lange zomeravonden net dat beetje extra glans en verras uw vrienden en familie met deze bijzondere optie.

 

Verano® besteedt ook veel aandacht en zorg aan de doekencollecties voor zonneschermen. Zo heeft Verano® een selectie gemaakt met doeken van zeer hoge kwaliteit.  De stoffen verzekeren u van de beste UV-bescherming, erg belangrijk als u zorgeloos wilt genieten van een zomerse dag. Laat u inspireren en maak een keuze uit meer dan 100 unieke doeken in verschillende patronen en kleuren.