Hoge kwaliteit

Maatwerk

 

Hoogisolerend,sterk,esthetisch,veelzijdig en functioneel. Dit zijn de redenen waarom u voor Blyweert aluminium moet kiezen. Bovendien maken de troeven van Blyweert aluminium van deze metaalsoort een must voor uw woning.

 

Triton Hi
 

Triton HI is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de huizen van vandaag.
Deze is toepasbaar in lage en zeer lage energiewoningen. De ramen zijn voorzien van de Spidertechnologie®. Het raamprofiel behaald Uw-isolatiewaarden tot 1,0 W/m²K.
 

Spidertechnologie is een hoogtechnologische innovatie van belgische bodem en een revolutie op gebied van isolatie. Het profiel bestaat uit een web van isolatiekamers waarin lucht gevangen zit. Lucht is een natuurlijke isolator.

 

De unieke Spidertechnology® van blyweert aluminium zorgt voor zeer hoge isolatiewaarden en recycleren zeer gunstig doordat er geen chemische stoffen aan te pas komen.

 

Triton Hi is ook ontworpen voor combinaties met ventilatie- en nightcoolingsroosters, zonnewering, rolluiken en vlieghorren.

 

Bekijk hier de brochure.

 

 

Olympia HI
Olympia HI is hét antwoord voor passieve en lage energiewoningen. Het raamprofiel is ontworpen voor te streven naar nulenergiegebruik voor nieuwbouw. In 2020 is de europese verplichting om deze "energieneutrale norm" toe te passen. Blyweert maakt gebruik van de beproefde ABS isolatietechnology. De Uf waarde wordt extreem verlaagd door middel van de geintegreerde foam strips. Dichtingen worden extreem geoptimaliseerd. Hierdoor garandeerd Blyweert aluminium een uitstekende wind- en waterdichtheid met een uitstekende thermische perfomantie.


De smalle inbouwdiepte van 82 mm draagt rechtstreeks bij tot een stevig en stabiel raam- of deurgeheel.
Architect en bouwheer krijgen hierdoor meer mogelijkheden om energiearme en duurzame constructies te realiseren in combinatie met grote glasoppervlakken met driedubbele beglazing. Op deze manier kan men tijdens de winter, door grotere lichtinval de zonnewarmte optimaal gebruiken en de verwarmingskosten verminderen. 
Olympia HI is zeer onderhoudsvriendelijk, perfect recycleerbaar en accentueert de ecologische spirit van blyweert aluminium.

 

Bekijk hier de brochure.

 

 

 

 

Hercules

 

 

Hercules bestaat uit een 3-kamer raam- en deursysteem in hoogwaardig alu. Een verhoogde kwaliteit qua isolatiewaarden en stabiliteit. De kader en vleugelprofiel bevatten aan de voorzijde een extra 3de kamer.
In de hoeken is de hercules voorzien van een supplementaire hoekverbinding die er voor zorgt dat het raam een verhoogde stevigheid heeft. De thermische onderbreking is opgebouwd door een glasvezelversterkt polyamide. Hierdoor verkrijgen we maar een Uf-waarde tot 2,8W/m².
Hercules is zeker een goede optie voor uw renovatie.

 

Bekijk hier de brochure.